close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Ваня Григорова: Не ме занимавайте с лицемерите от БСП
©
16:23 / 28.07.2024
1028
Няма да бъда част от подготвяното ново ляво обединение, намеренията на БСП са лицемерни, там нищо не се е променило въпреки оттеглянето на лидера Корнелия Нинова. Това обяви пред бТВ  столичният общински съветник Ваня Григорова, която бе и кандидат за кмет на София и оспорва избора на Васил Терзиев пред съда, но победата му бе потвърдена миналия петък.

За тези хора, които сега са начело на социалистическата партия, работническите права никога не са били приоритет, а сега твърдят, че са, за да постигнат обединение в ляво, което е лицемерно, каза Григорова.

"Това са същите хора, които ме заливаха с помия. С тези хора няма как да работя и не е само заради личната обида, макар че тя не е за пренебрегване. Защото не може да си партньор с някого, който се е държал, как да кажа, махленски с теб", обясни тя.

Григорова заяви, че няма да участва в листите на БСП при евентуални предсрочни избори.

Тя каза още, че ще обжалва решението на Административния съд София-град , койтhttps://www.mediapool.bg/sadat-potvardi-izbora-na-vasil-terziev-za-kmet-na-sofiya-news361566.htmlо потвърди победата на Терзиев срещу Григорова на балотажа за кмет на София.

Въпреки това Григорова обяви, че не очаква да стана кмет на София. Ако докажем, че резултатите са манипулирани, ще има нови избори и нови кандидати, коментира тя.
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.