close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Руските агенти у нас все по-нагли под юмрука на Радев
©
14:03 / 28.06.2024
1031
Руските агенти у нас, организирани в партии, сдружения, паравоенни формирования, маскирани още като политолози, социолози, лидери на кръжоци и исторически паркове стават все по-нагли и арогатни. Те отдавна не се крият, медиите са благосклонни към тях, дори изпратихме трима в Европейския парламент, начело с Волгин.

Вижте ги добре – как вият до небето, когато бранят със зъби и нокти кремълската ясла. Съмнявате ли се в истинските им намерения и цели? Съмнявате ли се още и какво се върти в главата на българския президент?

Какъв президент е изобщо Румен Радев? Смел, нахакан, с вдигнат юмрук повежда народните маси. И когато трябва да защити българската позиция на форума на НАТО във Вашингтон, позорно бяга от бойното поле – това не била неговата позиция. Разбира се, че не е. Това е българската позиция, а Радев е прегърнал руската.

Маските са паднали и няма смисъл от подобно лигавене – никой не ме е питал, няма да водя делегацията във Вашингтон. Още по-добре.

"Изборите пречистват всичко. Другият вариант е преврат или революция. Това са трите форми на промяна - избори, преврат и революция", отбеляза преди едни избори другият виден русофил Костадин Костадинов и прокуратурата не го пита за каква революция говори този тип.

Наглите русофили, които използват държавен ресурс, общественото внимание и парламентарната трибуна, заслужават да им обършеш един шамар и да ги пратиш на майната си. Но това може да направи единствено избирателят, който пък лесно се побърква когато види пред очите си поредния идиот, обещал му място в рая.

Затово днес излиза Цончо Ганев, дясната ръка на Копейкин, и иска от Народното събрание референдум за излизане от НАТО. И защо да не го направи, след като вдъхновителят на "Възраждане“ отказва да отиде във Вашингтон и да каже там, че е български президент, а България подкрепя Украйна.

Изборите наистина пречистват. На 2 април 2023 година "Възраждане“ събра 358 хиляди гласа, а на 9 юни тази година – 295 хиляди.

Голямата ни беда е, че сме толерантни и политически коректни към руските агенти у нас. Дори ги избираме да ни управляват. Те свободно бълват кремълските опорни точки по площади и медии. Убеждават ни, че са по-големи патриоти от нас, тъй като обичали Русия.

Ако площадите отново се напълнят, те трябва окончателно да дадат оценката си за европейското бъдеще на България, а не да спорим дали там ни е мястото. Площадите окончателно трябва да се произнесат за кремълските агенти. Площадите трябва да ги прогонят от Народното събрание, президентството и всички държавни институции. Става и на избори, които пречистват.
Още новини от Новини с прогнози:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.