close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Клозетна идея – "Възраждане" и Станислав Трифонов правят правителство
©
13:55 / 25.06.2024
1106
Консултациите за съставяне на правителство при президента са от онези безсмислени занимания, в които политиците говорят на избирателите си. Излъчват ги на живо и политическите лидери не  пропуснат да се обърнат към почитателите си: Тук сме, обичаме ви, гласувайте пак за нас, ние сме си същите кретени.

Президентът е наясно какво ще му кажат и от равновесие могат да го изкарат единствено с някоя глупост, като на Костадин Костадинов, който искал да прави правителство с третия мандат, ако отиде при "Възраждане“.  Съавтори на тази клозетна идея са хората на Станислав Трифонов, които също искат третия мандат и можели да говорят с всеки без ГЕРБ и ДПС . Това означава и с "най-големите некадърници в историята“ от ПП-ДБ.

Костадинов брои 125 гласа за правителството на "Възраждане“, ИТН, БСП, "Величие“ и ПП-ДБ. Дори изтърси, че говорил със знакови лица от "Промяната“. Интересно те какво са му казали – референдум за излизане от НАТО, референдум в защита на българския лев, долу Украйна и мавзолей на Путин. Браво, Копейкин!

По традиция абонаментът за третия мандат е на БСП. Но там са като обрулени от градушка и си гледат в обувките. И все пак щели да бъдат "проводник“, ако им гласуват доверие. По този проводник от години тече "развит социализъм“ и всевъзможни болшевишки глупости. Да гласуваш доверие на БСП е все едно Костадинов да обяви, че Русия е агресор, или Трифонов да се откаже от мераците да анексираме Северна Македония.

В това състояние на трагична обреченост Костадинов и Дългия  предлагат от 12 тона мляко да направят 14 тона сирене. Възможно е, но с няколко тона заместители. Те се използват, за да излъжеш, да ти легне по-евтино, или материалът ти е лош.

Лафът за лошия материал излезе от една малка черква в Чикаго – "Свети Иван Рилски“, преди 15 години. Тогавашните политически шмекери, които са почти същите и днес, скочиха на масата от възмущение и се разреваха с глас. А днешния политически маргинал Румен Петков се ужаси от мисълта да изпадне в положението на бездомно софийско куче, което трябва да бъде ухажвано от Борисов.

Малко по-късно обаче се чу, че внасяме сперма от Дания. Вероятно заради лошия материал..Все още е рано да оценим ефекта на датския продукт върху нашия политически продукт.Засега е само ясно, че в главата на Костадинов и Трифонов  "Възраждане“, ИТН, ПП-ДБ, БСП и "Величие“ събират 125 гласа за правителство на националното спасение – и такива  щуротии могат да се чуят на спявките при президента.
Още новини от Новини с прогнози:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.