close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Кампанията започна – подготовка за още едни избори през март
©
16:58 / 27.09.2024
887
Следващите предсрочни парламентарни избори вероятно ще бъдат някъде през март. Кампанията за тези - на 27 октомври, започна, но тя няма никакво значение за култивирането на един политически елит, способен да управлява. Сцените от последното заседание на Народното събрание показаха една озъбена пасмина, която къса кабели, блъска, крещи. Тези идиоти ще се възпроизведат на 27 октомври и какво да очакваме, освен същото.

Бойко Борисов иска 70-80 депутати, за да направи правителство. Как ще си набави другите 40-50 гласа не става ясно, но вече се знае, че няма откъде. Със сигурност няма да са от тези, които снощи късаха и ритаха. Мисията изглежда невъзможна и със 100 депутати.

Безпътицата е грандиозна и в суматохата всеки говори, каквото му скимне, за са направи на още по-голям идиот. Асен Василев каза, че ПП-ДБ няма да подкрепят мандат на първия. Той директно посочи победителя на идващите избори – ГЕРБ, но разговори няма да има. По каква логика обаче първият ще трябва да подкрепи втория, третия, четвъртия, Василев все още не обяснява, няма и да може.

"Възраждане“ щели да говорят за правителство, но по техните условия. Те са кристално ясни – директно в мръсните лапи на Кремъл. Някой трябва да е съвсем изкукуригал, за да си говори с Копейкин за правителство.

Кирил Петков пък ни обяснява как е забременяла Дева Мария. Трябвало да се намери такъв премиер – надпартиен, който да го обича целия свят, но да изпълнява програмата на ПП-ДБ и цялата прогресивна общественост. Исус Христос и апостолите му не са радвали на такава любов.

И кой ще го посочи този непорочно заченат премиер? И вече посочен, той става нечий. Но Киро просто си говори така.

Още много заклинания ще чуем в започналата предизборна кампания, която съвсем дебело ще постеле за нови предсрочни избори в ранната пролет на следващата година.

Всички искали редовно правителство – политици, избиратели, президент, арменския поп, патриарха, папата и таксиметровите шофьори. Само че докато го правят, някои ще дръпнат шалтера, други направо ще искат да взривят Народното събрание, трети ще крещят, че обичат само Русия, четвърти ще поставят условие да имат биберон в устата.

До март има време, има и "домова книга“, по която ни управляват, има и желание за редовно правителство, но няма възможност.
Още новини от Новини с прогнози:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.