close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Избирателите да се отвратят от себе си – 100 000 са съгласни, че Левски е фалшив герой  
©
13:47 / 12.06.2024
1231
Избирателите били отвратени от политиците и затова не гласували. Даже изморени били. Много уморително е да прескочиш до урната за 10 минути. И нишо не зависело от техния глас – и да гласуват все тая. Затова сега ще слушат какво им говори Николай Марков от "Величие“ и гък да не са казали.

Хората не гласуват, защото са отвратени, а защото не им пука на кого са поднесли баницата. За да има "Величие“ и Марков е с огромната подкрепа на тези, които не гласуват. Затова трябва да се отвратят първо от себе си. Сега се тръшкат, че сме вкарали в парламента "мошеници и палячовци“. Така ли? Не е вярно – Марков и хората му с удоволствие ще излапат баницата, поднесена с толкова обич от избирателите, особено негласувалите.

Уважаеми избиратели, при избирателна активност поне 40-45 процента, нямаше да има "Величие“ в парламента. А и ДПС нямаше да има 11 депутати повече, ако не сте искали това. Толкова за онези, които се залъгват, че от техния глас нищо не зависи.

Други пък гласували протестно – протестен вот. И докато се подготвят за протеста те са изгледали клипчета с Николай Марков и сподвижниците му - как говорят, за какво се борят, какво обещават и как ще го направят. И вече с информиран избор 99 850 избиратели вкарват в парламента "техни величества“.

Протестът е успешен, резултатът за протестиращите е невероятно добър. Разбираме, че те са съгласни с оценката за Васил Левски – един фалшив герой, както и с тази за възрожденците ни – бащите им били едни въшльовци. Така говори Марков, а те са гласували за него.

И от кого сега да се отвратим? От политиците или от избирателите им? 63 процента от тези, които са съгласни, че Левски е фалшив герой, са с висше образование и млади хора – държавата разчита на тях. Но ако дойде време съвсем да се отвратим и от държавата, ще е прекалено късно.

 


Още новини от Новини с прогнози:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.