close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Доган свършва като Тодор Живков - с едно одеяло
©
15:39 / 08.09.2024
893
Ахмед Доган свършва като Тодор Живков - с едно одеяло, а краят му ще е като края на Индже. Такова сравнение направи в студиото на БНТ проф. Румяна Коларова.

"Краят на Доган е много сходен с края на Индже. Доган се опитва да създаде за себе си едно легенда, каквато Индже е създал. Моето прозренеие е, че краят на Доган може да е като краят на Индже, който е убит от сина си", каза проф. Коларова.

Присъствието на Доган в българската политика беше арогантно и скандално, отсече тя. Доган е продукт не толкова на българската ДС, колкото на конгломерата с КГБ, припомни проф. Коларова.

Доган има стил на живот като Тодор Живков, той следва този модел - резиденции, яхти, охрани и накрая свърши с едно одеало, а пък Ани Младенова му кърпеше чорапите. И Доган свършва с едно одеяло. Доган е много енигматичен, неговите публични позиции никога не са били с политическата фразеология, те са били с философски понатия, които са универсални, изтъкна проф. Коларова.

И двете коалиции - ДПС-Доган и ДПС-Пеевски ще претендират, че представляват автентичното ДПС. Целта им е да се стигне до съдебно решения, коментира проф. Коларова ситуацията с регистрациятаа в ЦИК на двете формации.

Това, което наблюдаваме в действията на ДПС, аз наричам кърджалийски либерализъм, каза проф. Коларова.
Още новини от Новини с прогнози:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.