close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
"Възраждане": Имаме допирни точки с БСП и ИТН
©
18:05 / 16.09.2024
273
Възраждане“ ще се борят да са първа политическа сила в следващото 51-во Народно събрание, каза в отговор на въпрос лидерът на партията Костадин Костадинов, след като представи пред медии водачите на листи за предстоящия на 27 октомври пореден предсрочен парламентарен вот.

Ако гледаме интереса на българските граждани, можем да разговаряме с всеки, що се отнася до доходи и сигурност, посочи Костадинов и допълни, че разговорите не са безпринципни – това министерство за нас, другото за вас, а политически. Можем да съставим правителство на база на националния интерес, каза Костадинов. Той отчете, че "Възраждане“ имат най-много допирни точки с БСП и "Има такъв народ“. По думите му най-голямото предизвикателство за формацията за предстоящия вот е да убедят българските граждани да излязат да гласуват. Кризата у нас не е политическа, не е на държавността, а е "колониална криза", коментира Костадин Костадинов.

Докато всички останали се тресат от скандали, се опитваме да търсим начини, с които да създаваме мостове – между Изтока и Запада, в ситуация на класическо геополитическо разделение, посочи той.

При листите за изборите на 27 октомври, особено за водачите, няма големи промени. Единствено в Разград партията ще има нов водач – Касим Садък, юрист и зам.-председател на организацията в Кубрат. По думите на Костадинов водачите на листи са хора, които са доказали, че не отстъпват от нито един елемент от програмата на "Възраждане“, чиято основна цел е да върне суверенитета на България.

Самият Костадин Костадинов ще води листите, както и досега – във Варна и в 25-и МИР София.
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.