close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Стари муцуни – като Ал. Томов, опропастиха протестите, а искали промяна
©
11:46 / 15.02.2021
425
Александър Томов – Лупи е едно от доказателствата, че стари муцуни от политическия пейзаж дискредитираха протестите и ги обрекоха на провал. Томов отново е на сцената, тъй като смята, че енергията от бунтовете ще се прелее към неговата нова формация  "Коалиция ЗАЕДНО за промяна“.

Александър Томов се има за едно от лицата на промяната, което е доста абсурдно, предвид политическото му битие. Но естествен лидер на промяната бил президентът Румен Радев, защото постоянно говорел за тази "промяна". Имало и други лица, но Томов със сигурност бил сред тях. "Очаквам тези 70%, които подкрепиха протестите, да се прелеят между нас", смело заявява  Александър Томов пред БНТ. 

На предстоящите избори той разчитал да го подкрепят хора от онези 40%, които не били решили за кого да пуснат бюлетина. Тези нагласи се дължат на умора от т.нар. "системни" партии, твърди Томов и забравя за ролята си като част от статуквото в началото на прехода и след това.
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.