close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Попът, мюфтията и кметът си пият заедно кафето в Кърджали. Следователно ДПС заслужавало властта
©
18:29 / 21.02.2021
640
"ДПС не само, че иска да управлява, а и да бъде част от решенията на проблемите. Отговорността ни е да подкрепяме държавните политики. ДПС не иска да е опозиция до дупка. Това не е нашата политика. През последните 4-5 години партията ни определя много ясно посоките и приоритети, които се изповядват и от ЕС – високите технологии, чистата храна, чистата вода и чистият въздух. Мантрата, че никой не иска да управлява с ДПС се повтаря особено силно, когато в управлението влязоха националистите. Проблемът, който ние формулираме е, че в следващото Народно събрание трябва да има диалог. Нашите партньори са всички, които се припознават в приоритетите ни. Те не са нищо повече от това, да се развива страната“. Това заяви кметът на Кърджали Хасан Азис пред БТВ. 

"Не съм запознат с програмите на останалите политически партии. В интерес на държавата вярвам, че ще се открием. Делян Пеевски е издигнат за депутат от много структури в страната. Той помагаше, като се включваше в кампании, включително свързани и с пандемията. Народният представител има своите задължения, както в парламента, така и извън него. Това е работата на политика и на общественика. Делян Пеевски е полезен с помощта, която оказва на структурите на ДПС“, каза още Азис. Той коментира и изказването на почетния председател на партията Ахмед Доган за "обръчите от фирми“. 

"ДПС работи с нови параметри и с друга визия. На последните местни избори партията е увеличила доверието си с 18%. Ние работим за подпомагане на бизнеса, а парите от зелената сделка да бъдат именно за него. ДПС няма фирми. Попът, кметът и мюфтията си пият кафето в Кърджали“, допълни Хасан Азис.
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.