close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Борисов хвърля кметовете си в предизборната кампания
©
12:58 / 02.09.2024
818
ГЕРБ променя тактиката за изборната кампания - излиза от залите. Ще използваме нашите кметове да разясняват това, което ние искаме да се случи.Ще събера Изпълнителната комисия - да кажат дали кметове да не ги сложим водачи на листи. Ще ги ползвам за министри", обяви Бойко Борисов на среща с актива в Бургас.

"Ние сме гарант, че това, което обещаваме - ще се случи!" "Ако не направим стабилно управление, на България ще се гледа много несериозно. Ще си уплашим и партньорите. Затова призовавам българите да гласуват".

"Аз се учудвам, че такава тема - какво се случва в БСП и в ДПС, се изкарва като важно. Те се бият вътре за един електорат, а България е голяма. Това са партии, които са се радвали, когато в ГЕРБ сме имали проблеми. Те прехвърлят проблемите си на институциите. Вижте как е разхвърляна полицията - едни на "Росенец", други в "Бояна", трети пред "Позитано", пред ЦИК... А кой пази хората?!

"БСП не могат вътре в партията да кажат кой управлява, а искат институциите да кажат - каквото и да кажат, едната част ще е недоволна". 

"Мен ме интересува другата част от българите. Ако те излязат да гласуват, това, което се случва няма да има значение.  Обръщам се пред партиите - стегнете се, да дадем добър резултат. Казаха ми какво е станало в ЦИК - казах на колегите да не се занимават с това. В момента, в който почнем да даваме стаи, ние взимаме страна..."

"Четири години стоим на едно място! Искам българите да го видят." "Когато чумата върне на хората децата, тогава "Промяната" ще върне пари."

"При нас - "Балкански поток", при тях - един милион дневно на "Боташ" - избирайте, драги българи!"

"Ще използваме нашите кметове да разясняват това, което ние искаме да се случи. Понеже сме в Бургас - не мисля, че нещо хубаво се е случило в Бургас след нашето управление. Нямаше да има път до "Слънчев бряг". Като ден днешен си спомням как закъсах в джипката."

Борисов се обърна с предупреждение към кметовете на ГЕРБ: "Не разкопавайте, ако не сте сигурни, че парите ще дойдат. Правете до състояние да може да го консервирате за по-добри времена."

"Не виждам смисъл да събираме хората по зали и да се харчат пари, ще използваме областните лидери да разясняват това, което искаме да се случи в следващите 4 години", каза още Борисов.

"Благодаря на медиите, които не са на "Росенец" ...кой с какво одеало завит, това, онова, чудо.., а какви теми има само - спортни зали, градини, училища, гимназии, детската болница се строи", продължи Борисов.

"Ние през вас и който иска да ни отрази, обърна се той към медиите....Никола е по къси гащи, забравил си дънките, и понеже е по-едър, не можахме да намерим други. Искаше моите, но имам един чифт. За наказание исках с пола да го облечем", разсмя залата с думи за пиара си Никола Николов Борисов.

"Проблем номер 1 е миграцията. Кого даваха за пример за нулева нелегална миграция. Кого? Понеже е модерно да питаме кой в България", каза още той.

"За еврокомисар нито сме закъснели, нито има определен ресор. Но понеже българите обичаме да се самобичуваме, самообвиняваме, затова закъсняхме. Белгия още не са дали предложение за еврокомисар, сигурно защото Брюксел им е далече", каза Борисов.

Във форума участват кметове от Югоизточна България, сред които тези на Бургас Димитър Николов, и на Стара Загора Живко Тодоров. Във форума участват областни координатори на ГЕРБ, областни и общински кметове от партията.
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.