close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Борисов: Предлагам ви мир. Не говорете от името на народа с 5-10 процента
©
09:28 / 05.04.2021
467
Ние доказахме, че изборите са максимално прозрачни и честни. Има още няколко дни, в които ще се обобщават резултатите, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след изборите. 

"Партията показа, че без първи, втори, трети човек, може да се справим. Имахме мощна изпълнителна комисия и структури и доказахме, че може да спечелим. Това става за пети пореден път. Да имаш 5-10% и да говориш от името на народа е смешно. След няколко дни ще излезем и ще благодарим на целия български народ.. 

И без петел ще съмне! И без Борисов и без ГЕРБ... Има ли някой по-опитен от мен? Някой, който да се е справил с три кризи? Справих се с миграционната криза и с пандемията. Вие не усетихте, че сме в пандемия, а жеста на моите колеги в Европа - българите да получат 1,3 млн. ваксини, е голям.

Нека да поздравим всички, че са се явили. Не е разбираемо някой като получи 1-2-3% да говори от името на хората. Нека бъдем по-смирени и не говорим кой с кого може и с кого не може. 

Никога не съм казвал, че сме идеални. Много се радвам, че толкова партии влизат в парламента, защото така няма сам да нося отговорност. 

Знаете ли колко е лесно да съберем няколко попа и да гледаме сеира в парламента. Вместо да се дрънкаме кой е по-велик, нека да помислим дали не може тази година да бъдем консолидирани, защото светът ни гледа.

Много хора искат да правят анти ГЕРБи анти Борисов, но си спомнете какво стана с Орешарски. Тогава те не бяха спечелили изборите и вижте какво стана. 

Мой мили опоненти, познавам ви всички. Всички сте работили с мен или поне голямата част. Израдвайте се, станахте депутати, вече сте в парламента. Искахте преврат и обяснявахте, че ви искат хората. Най-мирната, толерантна, евтина и позитивна кампания, проведохме ние.

Предлагам ви мир. Нека сложим експертите и хората и да направим за България максимални усилия, за да излезем от пандемията и тръгнем нагоре. Това е моето предложение към всички. Порадвайте се ден-два-три и после помислете. Съединението прави силата. Хайде да видим можем ли да се обединим в името на държавата", завърши Борисов

"
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.