close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
За "личното" решение на Савина Петкова – кметът град ли управлява или кръжок по интереси?
©
15:49 / 16.09.2024
768
Чист градски транспорт, спазване на разписанието и усмихнати шофьори. Това се очаква след оставката на зам.-кмета по транспорт Савина Петкова. Такава заявка даде кметът Костадин Димитров.

Оставката на госпожа Петкова беше предизвестена, след като силоваците от "Браво,Пловдив“ я поискаха преди дни. Те толкова много настояваха, че тази сутрин кметът Димитров изрече една лъжа – че решението за оставката е лично на Савина Петкова и няма какво да направи, освен да я приеме.

Очакваше се Костадин Димитров да се измъкне по терлици и го направи. Решението за оставката е на "Браво,Пловдив“, чиято квота в местната власт се запълваше от Савина Петкова, а кметът изпълни решението безропотно. Той дори не гъкна.

Димитров знае, че решението нито е на Петкова, нито негово. Какво управлявате, по дяволите, ако не може да ударите по масата поне веднъж. Кметът град ли управлява или някакъв кръжок по интереси?

Димитров изпусна идеалната възможност да покаже, че не е на петел гребена. За да запази поне малко достойнството си, той можеше да обясни как се взимат подобни "лични“ решения.

В своето изявление след оставката Савина Петкова говори за "откровеното невежество, придружено със силова арогантност и безпардонно незачитане на знанията, опита и труда на другите“.

Господин кмете, това за общинската администрация ли се отнася или за онези, които реално я управляват? И от "онези“ ли зависи дали ще проявите лидерство, за да поведете градската листа на ГЕРБ за изборите, каквито призиви има. Такива призиви се чуват – за лидерство на град, на партия, а не за кръжок по интереси.

За кръжока е ясно – шефовете му ще предложат нов зам.-кмет по транспорта, за да има усмихнати шофьори. Докато една сутрин ви заповядат да го уволните – като "лично" решение на уволнения.
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.