close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
"Величията" със семпъл ум и посткомунистически възгледи
©
10:02 / 04.07.2024
916
Основателят на партия "Величие" Ивелин Михайлов предупреди за възможно разпадане на парламентарната група на формацията, след като групата гласува единодушно против предложеното от ГЕРБ правителство.

"Ако нашите депутати не могат да махнат Виктория Василева и полковник Марков, ще разпуснат парламентарната група, за да могат да работят отделно като независими депутати, защото може да свършим работа, иначе цялата работа се забива", каза Ивелин Михайлов пред симпатизанти в Разград.

Освен оставките на Николай Марков, председател на парламентарната група, и Виктория Василева - заместник-председател на Народното събрание, Михайлов иска и оттегляне на заместник-председателя на групата Дарин Георгиев.

"Има зависими депутати, обвързани с финансови схеми", заяви формалният лидер на "Величие" Николай Марков.

По думите му, те ще станат ясни и са обвързвани с Ивелин Михайлов. 

На въпрос защо настъпи разривът между него и Михайлов, Марков обясни, че той е човек със "семпъл ум и посткомунистически възгледи", които той не изповядва. За нивото на ума му той разкри, че е разбрал сега. 

Относно това, че Ивелин Михайлов е идеологът на "Величие", Марков се изсмя и заяви: "идеолог"...
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.