close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Новият герой на Америка
©
10:37 / 17.07.2024
981
Застреляха четирима американски президенти - Линкълн, Гарфилд, Макинли и Кенеди. Господ запази Трамп. И не само. Той се изправи с окървавено лице, вдигна ръка и показа на хората, че е с тях заради тях, не заради себе си. За да бъде отново техният президент. За да направи отново Амерка велика. Стана национален герой и 

спечели кампанията преди да е започнала.

Може да бъде приветстван или обругаван, но той ще е начело на държавата и въоръжените сили през следващите четири години, пише д-р Геолги Боздуганов.

Каква алтернатива могат да предложат демокртите? Кандидат, който толерира прогресиращия марксизъм, проникнал дълбоко в университетите, който ще отвори път на нови милиони нелегални мигранти, който ще направи икономиката съвсем китайска, който ще предоставя помощ на Украйна (по К. Маркс) — достатъчно голяма за да не влезе скоро Путин в Киев и достатъчно малка за да спечелят украинците войната. Дори да свалят кандидатурата на изкукуригалото Биде, шансът да намерят някой, който да се изправи успешно срещу новия национален герой е нула. 

Кръгла нула

Моля Бог за две неща — Трамп да обедини страната, която е изключително разединена и да покани Виктория Нюланд за държавен секретар. Тя е с тридесетгодишна дипломатическа кариера, ненавижда путинската сатрапия, изключителен сторонник е на украинската кауза и публично предложи Конгреса да помогне на Зеленски поне с 95 млрд. долара. Тя знае руски и може да ги ругае, и на собствения им език, пише Боздуганов.

В същото време губернаторът на Южна Каролина Ники Хейли подкрепи кампанията на Доналд Тръмп в речта си на Републиканската национална конвенция. "Ще започна с едно напълно ясно нещо: Доналд Тръмп има моята категорична подкрепа", каза Хейли.

Тя използва речта си, за да защити външнополитическия опит на бившия президент и да се обърне директно към избирателите, които не са съгласни с него по някои въпроси.

"Има някои американци, които не са съгласни с Доналд Тръмп в 100% от случаите. Моето послание към тях е просто: Не е нужно да сте съгласни с Тръмп в 100% от случаите, за да гласувате за него", каза Хейли, която беше един от конкурентите на Тръмп за спечелване на републиканската номинация за изборите.

Хейли, която през миналата седмица освободи делегатите си и ги отправи молба да подкрепят Тръмп, се включи късно в програмата. Тя беше поканена да се появи на сцената в Милуоки едва през уикенда, което съвпадна с опита за покушение срещу Тръмп и призива на бившия президент за теми на единството в дневния ред на форума.

Единството между Тръмп и бившите му съперници на първичните избори беше ключова тема на 16 юли. Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис използва речта си, която последва тази на Хейли, за да призове републиканците да помогнат за избирането на бившия президент.

"Доналд Тръмп, той беше демонизиран. Срещу него се водят съдебни дела. Той е бил преследван от закона. И едва не загуби живота си. Не можем да го разочароваме и не можем да разочароваме Америка", каза Де Сантис
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.