close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Мангъров – любима играчка за политически идиоти
©
14:08 / 18.01.2022
474
Медицинско лице, което се бори с Ковид-19 или политическо лице, което е в отбора на вируса? Отговорът на този въпрос  става все по-лесен, тъй като доцент Атанас Мангъров дава все по-ясни доказателства. Дори не е важно какво точно приказва и дали ще се сбъдне прогнозата му, че каквото и да правим, всички ще се заразим. Не е важно от медицинска гледна точка, тъй като доцентът не борави с факти. Мангъров никога не казва каква е цената на масовото заразяване, за което настоява. Добре, всички ще минем през вируса, но колко ще умрем?

Това няма никакво значение за политическите идиоти, които превърнаха Мангъров в знаме на антиваксърите.  Те го намериха лесно и той ги откри лесно.

Мангъров играе ролята си перфектно, тъй като има подкрепата на перфектни идиоти. Дори не е съвсем ясно той ли е играчка в ръцете им или те в неговите. Но очевидно е, че той не би могъл да съществува без идиотщината им.

Лидерът на АБВ Румен Петков го прикотка в проруските редици на партията си, направи го водач на листа и го разкарваше като панаирджийска мечка из страната. "Аз по принцип съм десен, но в АБВ ми дадоха възможност да се разгърна“, призна антиваксърското знаме. Петков се надяваше на антиваксърския вот, но тогава нямаше зелен сертификат и Мангъров шумно се провали. "Ще намеря разумни хора, с които ще се съюзя, за да променим нещата, защото повече така не може. АБВ ще влезе в парламента“, закани се тогава борецът за свобода, който бил десен, но само левите го разбирали. И тогава беше знаме – вееше се, плющеше, та се късаше. Накрая се скъса, но лесно намери други политически идиоти.

Сега цъфна на протеста на "Възраждане“, после се появи на среща с премиера Кирил Петков, а по-късно се разбра, че е съветник на парламентарната група на Костя Копейкин.

Очевидно е, че политическата идиотщина е омагьосан кръг, в който се въртят едни и същи хора.

И все пак доцент Мангъров даде една смислена оценка за ваксините. "Може ли да се прави секс непосредствено след ваксинация?“ "Може, ако сте можели и преди нея“, отговори той. Блестящ отговор! Каквото и да се добави към него, само ще го опропастим. Нека оставим нещата така и да не занимаваме доцента с коронавируси.
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.