close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Киро пак настъпи мотиката със "Списъкът на Шиндлер"
©
14:37 / 22.08.2024
898
"Когато става дума за Кирил, не го гледайте какво говори... слушайте го какво мисли!" Този коментар направи пиар експертът Диана Дамянова по повод на объркани публикации във Фейсбук на съпредседателя на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

Петков първо се възмути от действия на "Възраждане", които извадиха списък на учители, поддали се според партията на Костадинов на ЛГБТ пропагандата. "Списъкът на Шиндлер" в днешна България?! Няма да допуснем това", написа Петков. Дамянова обясни на Петков: "Използвам случая да кажа на Кирил и на неговите съветници, че списъкът на Шиндлер е точно, ама именно точно обратното, на това което се пише тук."

Кирил Петков реши да се поправи и смени "списъка на Шиндлер" със "списъка на омразата". И предизвика следната реакция на пиар експерта в социалната мрежа:

"Използвам случая да кажа на Кирил и на неговите съветници , че списъкът на Шиндлер е точно, ама именно точно обратното, на това което се пише тук.

Знам, че може в Канада да не е излъчван този оскарски филм, може и в Харвард да не е изучаван, ама това наистина надхвърля очакванията ми.

Хубаво, че някой се намеси и смени списъка на Шиндлер със списъка на омразата, което отново не е вярно, щото онова е списък на живота, спасението и любовта, ама не е ли добре да си питаме редакторите и пр-ите не след, а преди да прозведем поредния голям гаф?

Щото доста нелепо се получава.

Няма лошо водачите на нацията да не са обременени с много знания, така ги е избрал народът, ама така на алангро /по Кирил/ да се говори никак, ама никак не е добре.

PS. Стигнах до прозрение!

Когато става дума за Кирил, не го гледайте какво говори... слушайте го какво мисли!"


Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.