close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
И кандидат за кмет на Куклен подкрепи отбора на Доган
©
17:13 / 04.07.2024
936
След като водачът в листата на ДПС за област Пловдив Рамадан Аталай остана верен на Ахмед Доган и беше изключен от парламентарната група, последва го и вторият народен представител от областта Ердуан Мехмед.

Депутатът от ДПС се отрече от вчерашното си гласуване в подкрепа на кабинета "Желязков“..Мехмед е изпратил писмо до председателят на парламента Рая Назарян, в което заявява, че вотът му "трябва да се зачита като гласувал "против“, а не "за“

"Изричната ми воля бе да гласувам "против“ направеното предложение за избор на кабинет и министър-председател, поради което моля да бъде уведомен техническия отдел на Народното събрание и да бъде отразена направената промяна“, пише Мехмед в писмото си до Назарян.

Така и Ердуан Мехмед подкрепи почетния председател Ахмед Доган. Мехмед беше кандидат на ДПС за кмет на Куклен на последните местни избори, а два мандата е общински съветник.

Тази сутрин парламентарната група на ДПС изключи още един депутат  - Джейхан Ибрямов, който гласува "въздържал се“, но късно снощи обяви, че също декларира глас "против".

Освен него в предишните дни бяха изключени Рамадан Аталай и Айсел Руфад. Филиз Хюсменова пък подаде оставка. И за тримата имаше представени брожения на организациите от районите, които представляват. Мотивът бе слаби изборни резултати.


Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.