close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Господа депутати, нямате власт. Властта е моите ръце! В тази политика ли се връща Доган?
©
09:54 / 30.08.2024
905
Ахмед Доган е заявил намерение да се върне в реалната политика и ще се бори за място в Народното събрание. "Аз съм по-вишестоящ орган дори от Централното оперативно бюро", е последното изказване на Доган, което ясно показва как той разбира властта.

През годините Доган направи няколко "култови" изказвания, които разкриха как процъфтява корупцията в ДПС и как самият той е проводник и покровител на тази корупция.

23.06.2005 г.:"В целия свят, от Америка до Япония, всяка партия си има обръч от фирми. Ако мислете, че моите способности по някакъв начин отстъпват на тези на един банкер, тогава нямате реална представа за способностите на един политик. През последните 15 години почти половината от всички бизнесмени над средното ниво са такива благодарение на моето съдействие или поне на моята благосклонна усмивка. Ако искате ще Ви го кажа по друг начин. Винаги е имало фирми, които подкрепят една или друга партия. Просто е. Дори много просто: има строителни проекти – кой ще получи поръчката, има подизпълнители – кой ще ги консултира и така нататък“

15 май 2007 г. пред студенти в Русе: "София не ми стига, имам нужда от Брюксел, имам нужда от правене на политика сред 500 млн.души заедно с тези млади хора от листата с кандидати за европейски депутати от ДПС.Трябва да се пазите. Мислете за утре, не за днес. Аз съм добър пример. Идвам от едно малко село, а сега съм богат човек. Аз съм политик. Аз съм бизнесмен“.

25.06.2009 г.:"Вижте господа, депутатите нямат власт. Нямат власт. Властта е в моите ръце! Това искам да го разберете! В мене е концентрирана властта, не във вашите депутати. Искам да знаете това! Аз съм инструмента на властта, която разпределя порциите на финансиране в държавата. Искам да сте много наясно с този проблем!“
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.