close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Борисов извади пари от джоба на зам.-кмета Темелков – брутален предизборен ход
©
16:13 / 08.09.2024
1135
Фирми на зам.-кмета Владимир Темелков ще спасяват фалиралия футбол в Марица – 100 хиляди до края на годината и после по 300 хиляди на година. В "Кършияка“ хвърлят шапките от радост, а и в ГЕРБ – идват избори.

Тези пари едва ли са проблем за бизнесмена Темелков, но вероятно и през акъла не му е минавало да ги даде за футбол. Сега щял да ги извади с огромна радост, тъй като не можело този клуб да бъде затрит. Браво на него!

Партийната любов и ухажването от самия бос нямат цена, това трябва да е ясно. Бойко Борисов сам обяви, че парите идват от джоба на Темелков, който очевидно не се е сетил сам да ги извади, пък и защо да го прави за нещо, което изобщо не го интересува.

Господин Темелков може възпитано да откаже. Но преди избори и по молба на Борисов е крайно невъзпитано. А и стратегически грешно. Темелков е амбициозен човек, иска да прави политическа кариера – какво са 300 хиляди. Борисов знае това. Отказът ще означава бързо избледнявана на ореола около Темелков, който опасно близо диша във врата на кмета Костадин Димитров. Отказът ще означава край на надеждите за младата и напориста политическа звезда.

Отдавна не бяхме наблюдавали толкова брутален предизборен ход и с такава публичност  – пари от джоба на зам.-кмет отиват директно за изборите. Няма нищо укоримо в този ход, освен, че осветлява една схема, в която някои хора са готови да продадат всичко около себе си, дори и душата си.

На кмета Димитров сигурно му се е приискало да извади 400 хиляди лева и да бие офертата на Темелков. Но Борисов знае съотношението на силите.
Още новини от Новини за лица:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.