close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Търпението в "Столипиново" се изчерпва – ще искат оставката на Иван Стоянов
©
11:08 / 20.06.2024
1171
Търпението на жителите на "Столипиново“ се изчерпва, обяви на сесията на ОбС Али Байрам, съветник от ДПС и лидер на партията в Пловдив. Той е категоричен, че това, което се случва е недопустимо и потвърждава редица съмнения: "Защо преди изборите се чистеше ударно, а сега спря. Каква е причината, искаме да знаем, хората в квартала искат да знаят. Има ли друга причина, освен очевидното бездействие?“

"Сега "Столипиново“ е затрупано от боклуци. Това означава, че шефът на предприятието Десислава Георгиева и ресорният зам.- кмет Иван Стоянов не си изпълняват задълженията“, коментира Байрам.

На миналата сесия общинският съветник отправи питана за почистването в "Столипиново“ и дали ОП "Чистота“ не се е ползвало за политически цели. "Отговорът беше стандартен, описваха какви са дейностите на предприятието и как в училищата започвали разяснителна кампания сред учениците. Пълни глупости! Резултатът от "дейността“ на "Чистота“ в квартала е видим – пълно е с боклуци, а ние трябва да слушаме смешни обяснения“, каза още Байрам.

"Тъй като положението в квартала става нетърпимо – горещини, прибирането на гастарбайтерите за лятната отпуска, започваме сондажи да искаме оставката на Десислава Георгиева и Иван Стоянов. Най-малкото те дължат обяснения за неадекватните действия на "Чистота“ в "Столипиново“, заяви Байрам
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.