close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Политика
Лица
Институциите
Анализи
Бизнесът
Прогнози
Спорт
RSS
Водещи новини
Листата на ГЕРБ в Пловдив пълна с общински чиновници
©
12:07 / 24.09.2024
897
ЕРБ-СДС регистрира листата с кандидати за народни представители от 16 МИР Пловдив град.

"За нас е чест и привилегия водач да бъде лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов" - каза кметът Костадин Димитров, който е втори в листата. Градоначалникът излиза в неплатен отпуск от днес, а временно изпълняващ длъжността кмет ще бъде заместникът му Иван Стоянов.

Ето как Димитров представи и останалите кандидати за депутати: Георги Георгиев - юрист, лобира за развитието на Пловдив; Тервел Георгиев - адвокат, ръководител на катедра "Наказателно право" в Юридическия факултет на ПУ, доцент; Красимир Терзиев - представител на МГЕРБ, зам.-кмет на Тракия; проф. Даниела Дженева -  ръководител на ансамбъл "Тракия", Фиданка Кацарева - икономист, заместник-кмет на р-н "Централен", Валерия Славова, Десислава Георгиева, Антон Георгиев, Веселина Ботева, Борислава Вичева, Илиян Тиганев, Веселин Стайков – представител на коалиционния партньор СДС, Величка Христозова, Петър Ганев, Мирослав Тенев, Христина Кашилска. 

"Аз ще бъда гарант, че проектите, които трябва да се случат в Пловдив, ще се случат. Влизаме в предизборната кампания, за да гарантираме, че големите проекти ще бъдат реализирани", заяви Костадин Димитров. Обясни присъствието на много представители на местната администрация с желанието за по-добър резултат за града. Обеща кандидатите на ГЕРБ-СДС ще положат максимални усилия за положителна кампания и много срещи с гражданите. 

ГЕРБ-СДС се надява на повече от 4 депутатски мандата, колкото има в момента. 

"Големите приоритети на ГЕРБ са образование, затова има професор и доцент в нашата листа, аз съм асистент. Последният парламент беше неуспешен, за мен това беше разочарование. В Пловдив имаме силен екип, начело с лидера. Надяваме се да спрем свободното падане" ,каза третият в листата Георги Георгиев. 

Тервел Георгиев допълни: "Безспорно е, че положението в страната е изключително сериозно. За 4 г. безвремие постигнатото през 10-те години управление на ГЕРБ бе почти заличено. Надявам се резултатите в Пловдив да бъдат по-добри от миналите. Важно е българските граждани да осъзнаят, че пропуските са много и недоверието в политическата система е голямо, но това е нашата държава и негласуването е оставяне на свободно падане".

Листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив:

1.Бойко Методиев Борисов

2.Костадин Димитров Димитров

3. Георги Валентинов Георгиев

4.Тервел Николов Георгиев

5.Красимир Бориславов Терзиев

6.Даниела Кирилова Дженева

7.Фиданка Иванова Кацарева

8.Валерия Тодорова Славова

9.Десислава Красимирова Георгиева

10.Антон Георгиев Георгиев

11.Веселина Петрова Ботева

12.Борислава Иванова Вичева

13.Илиян Донев Тиганвев

14.Веселин Василев Стойков

15.Величка Стоилова Христозова

16.Петър Христов Ганев

17.Мирослав Тенев Тенев

18.Христина Илиева Кашилска

19.Димитрина Иванова Илиева

20.Петър Георгиев Троянов

21.Станимир Иванов Чолаков

22.Никола Марков Ташев

23.Адриана Димитрова Генчева

24.Красимир Симеонов Тодоров
Още новини от Политически новини:
За реклама: 0887 45 24 24 и juliana@mg24.bg
За контакти: 0700 450 24 и office@mg24.bg
©2020 Медия груп 24 ООД. zaplovdiv.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от zaplovdiv.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни . Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в zaplovdiv.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.